به گزارش خبرنگار مهر، مظفر پوررنجبر در مجمع عمومی سالیانه شرکت مخابرات ایران با اشاره به رشد استفاده از پهنای باند و اینترنت در کشور اظهار داشت: تاکنون سه میلیون و 840 هزار پورت ای دی اس ال توسط مخابرات راه اندازی شده است و یک میلیون و 30 هزار مشترک هم اکنون خط فعال دارند. همچنین رشد مشترکان در حوزه دیتا 59 درصد است.
وی در مورد وضعیت تلفن ثابت نیز گفت: هم اکنون بالغ بر 27 میلیون مشترک در حوزه تلفن ثابت وجود دارد و با توجه به رشد بازار پهنای باند اینترنت به نظر می رسد بازار آینده مخابرات از صوت به سمت دیتا حرکت کند. بر این اساس مخابرات تدوین استراتژی به سمت شبکه های IP را در دستور کار قرار داده است.
پوررنجبر شمار مشترکان سیم کارت اعتباری در سال 92 را 6 میلیون و 574 هزار و شمار مشترکان سیم کارت دائمی را 417 هزار نفر عنوان کرد و گفت: در شهریور ماه امسال با رفع انحصار ارائه خدمات نسل دوم موبایل محصولات جدیدی در حوزه خدمات ارزش افزوده این بخش ارائه خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی شرکت مخابرات را چهار درصد در بخش تلفن ثابت، چهار درصد در بخش سیار و 92 درصد مخابرات استان ها تشکیل می دهند گفت: از این میزان 10 درصد کارکنان دارای فوق لیسانس، یک درصد دارای دکترا و مابقی لیسانس و دیپلم و زیر دیپلم هستند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران درآمد مخابرات در سال 92 را 11 هزار و 566 میلیارد تومان عنوان کرد که با رشد 18 درصدی همراه بوده و گفت: این درآمد با رشد 12 درصدی درآمد استان ها با رقمی معادل چهار هزار و 116 میلیارد تومان و رشد 19 درصدی مخابرات سیار با رقم هفت هزار و 900 میلیارد تومان بوده است.
به گفته وی درآمد مخابرات در بخش دیتا با 64 درصد رشد تا پایان سال 92 به 575 میلیارد تومان رسیده و با افزایش پهنای باند و مذاکرات برای رفع محدودیت ها در این بخش پیش بینی می شود در سال 93 درآمد مخابرات از محل دیتا به هزار و 500 میلیارد تومان برسد.
پوررنجبر سرمایه گذاری مخابرات در حوزه تلفن ثابت و سیار را از سال 88 تاکنون هفت هزار و 864 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در سال 92 چهار هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده ایم که سه هزار میلیارد آن مربوط به تلفن همراه بوده است.
وی میزان پرداخت به دولت را بدون احتساب سود سهام مبلغ سه هزار و 595 میلیارد تومان برای سال 92 و در طول چهار سال 11 هزار و 131 میلیارد تومان عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به تدوین استراتژی جدید این شرکت در ارائه خدمات نوآورانه از تعریف چند پروژه تحول کیفی و ارائه خدمات جدید طی دو سال آینده خبر داد و گفت: تدوین استراتژی فناوری اطلاعات، آماده سازی شبکه سیار برای ارائه خدمات باند پهن و نیز یادگیری منابع انسانی از جمله پروژه های مدنظر در سال جاری خواهد بود.
نظر شما